Fodbold nyheder

Tidligere Premier League-angriber meldes savnet

Af Niklas Gerster

Hatayspor-angriberen Christian Atsu er en af flere personer, som er meldt savnet efter jordskælvet i Tyrkiet i dag.
Article image
Ritzau-Scanpix
Den 31-årige ghanesiske angriber Christian Atsu er en af de mange mennesker, som er meldt savnet efter den katastrofe, som indtraf, da Tyrkiet og Syrien natten til mandag blev ramt af et jordskælv. De seneste meldinger fra DR er, at flere end 2200 mennesker er ankommet i den frygtelige ulykke.


Jordskælvet har afstedkommet, at mange meldes savnet – heriblandt fodboldspilleren Christian Atsu, som spiller i den tyrkiske klub Hatayspor. Det skriver flere medier - heriblandt Sky Sports.

Atsu er dog nok i større grad kendt for sin tid i Premier League - særligt for sit ophold i Newcastle, som han repræsenterede fra 2016-2021.

Udover Newcastle har Atsu også haft en række andre korte ophold i engelske klubber samt i spansk, hollandsk, portugisisk og saudiarabisk fodbold. Atsu har desuden spillet 60 landskampe for Ghana, og har lavet 10 mål for dem.

En uhyggelig historie – som hans tidligere klub Newcastle blandt andet også har noteret sig. De har på deres Twitter-profil sendt følgende håbefulde bøn i Atsus retning:

- Vi beder for positive nyheder Christian Atsu.


Mere om Christian Atsu

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik