Emil Sinkjær

Ten Hag vil af med tre tidligere stjerner

Manchester Uniteds evige jagt efter en fuldgod Ronaldo-erstatning forsætter og Ten Hag har angiveligt udset, hvordan de skal financierer det.
Manchester United planlægger at sælge Anthony Martial, Harry Maguire og Alex Telles til sommer, da de planlægger at købe en ny angriber.

Erik ten Hag har angiveligt besluttet sig for at skille sig af med de tre spillere, da han ifølge Manchester Evening News er på udkig efter en kvalitetscenterforward. Tottenham Hotspurs Harry Kane og Napolis Victor Osimhen er i øjeblikket på deres radar.

Martial har været ude med flere skader i størstedelen af sæsonen 2022-23 og misset 20 ud af de 34 kampe, klubben har spillet indtil videre. Maguire er derimod blevet droppet fra startopstillingen, siden Lisandro Martinez kom til klubben i sommervinduet. Alex Telles er i øjeblikket udlejet til Sevilla indtil slutningen af sæsonen.

Den franske angribers nuværende aftale løber frem til 2024, hvilket betyder, at ”De Røde Djævle” vil forsøge at tjene nogle penge på en transfer, med lidt over et år tilbage af hans kontrakt.