Fodbold nyheder

Avis:
Manchester United har indgået mundtlig aftale med stortalent

Af Daniel Fisker

AS mener at vide, at Manchester United og Alejandro Garnacho har indgået en mundtlig aftale om en femårig kontraktforlængelse.
Article image
Alejandro Garnacho har godt gang i sin gennembrudssæson, hvorfor han efter sigende er endt på radaren hos alverdens storklubber. Den argentinske teenager, som er født i Madrid, blev købt af Manchester United i Atlético Madrid for knap tre millioner kroner i 2020, og rygterne sender i øjeblikket Garnacho tilbage til Madrid.


Der er knap halvandet år tilbage af Garnachos nuværende kontrakt med Manchester United, og den nuværende kontrakt giver teenageren en ugeløn på 33.000 kroner. Der kan ikke herske tvivl om, at Garnacho vil kunne tjene meget mere andre steder – eksempelvis i Real Madrid.

”Los Blancos” er efter sigende meget interesserede i Garnacho, og den spanske hovedstadsklub har ifølge Metro holdt møder med Garnachos repræsentanter i slutningen af 2022, men nu mener AS – via Metro – at Garnacho har indgået en mundtlig aftale med Manchester United om en femårig kontraktforlængelse.

Den spanske avis mener desuden at vide, at den femårige kontraktforlængelse kan blive bekræftet i løbet af de nærmeste dage, selvom der fortsat er visse løse ender i forhold til kontraktforhandlingerne – eksempelvis i forhold til Garnachos billedrettigheder.

Mere om Alejandro Garnacho Ferreyra

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik