Fodbold nyheder

Spanske medier:
Bayern er besat af at hente Barca-spillere

Af Philip Dar

På trods af, at Bayern har præsteret bedre end Barca de seneste år, er spanske medier overbeviste

Article image
En række spanske medier har anklaget Bayern München for at være besat af at hamstre spillere fra FC Barcelona. Flere medier, heriblandt SPORT, MD og Mundo Deportivo, har publiceret en række artikler, hvor de oplister spillere, som Bayern enten allerede har hentet eller er interesseret i at hente i Barcelona.


Bayern München påførte FC Barcelonas mest ydmygende nederlag i 2020, da tyskerne vandt med 8-2 i CL-kvartfinalen. Også i dette års CL-gruppespil, stod de to klubber overfor hinanden, hvor Bayern scorede i alt fem gange over de to kampe uden selv at indkassere.

Over de seneste sæsoner, er Bayern München blevet meldt interesseret i at hente adskillige spillere fra FC Barcelona, mens den polske angriber Robert Lewandowski har taget skiftet den anden vej. Alligevel anklages Bayern München for at være ”Barcelona-fikserede” af flere spanske medier.

Listen i medierne indeholder spillere som Frenkie de Jong, Pedri og Ansu Fati. Mediet SPORT bakker op om påstanden og selvsamme medie skrev i december 2022, at Frenkie de Jong ville være interesseret i et skifte til Bayern, hvis tilbuddet kom. I slutningen af 2021, blev Bayern meldt interesseret i at slå egen transferrekord for at hente Pedri. Også unge Gavi har været i Bayerns søgelys.

Den seneste spiller i Bayerns søgelys, er den spanske kantspiller Ansu Fati, som Bayern håber at kunne overbevise om et skifte, da udsigterne til spilletid kan se bedre ud i München end i Barcelona.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik