Kent Christensen

Messi var flov over PSG-hjemkomst

Den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder, Lionel Messi, afslører i et interview med det argentinske medie ’Diario Ole’, hvordan han havde det med at vende tilbage fra VM.
Den nu 35-årige argentinske verdensstjerne, Lionel Messi, er ikke stoppet med at brilliere på fodboldbanen – på trods af, at han nu har vundet det sidste trofæ han manglede i sit ellers yderst fyldte trofæskab, nemlig VM-trofæet. Siden den argentinske VM-fejring har Lionel Messi scoret tre Ligue 1-mål for PSG, hvor han har spillet fem kampe siden hjemkomsten til Paris.

Lionel Messi står altså nu noteret for 10 mål og 10 assists i Ligue 1 – efter, at han i dag scorede det vindende mål i en hjemmekamp mod Toulouse. PSG må naturligt nok have haft ambivalente følelser efter finaleopgøret mellem Frankrig og Argentina, da de både har Kylian Mbappe og Lionel Messi på holdet, og at PSG jo er den franske hovedstads hold. Det gjorde dog ikke, at man ikke valgte at honorere Lionel Messi, da han tilbage i Januar vendte hjem til klubben, hvor han fik en ’guard of honour’, som Messi følte ambivalens over:

- Jeg kan ikke lide sådan nogle ting. Selvom jeg selvfølgelig sætter pris på det, og at det var en meget flot gestus, så var jeg sådan lidt flov, da jeg var centrum for opmærksomhed og blev påskønnet på den måde.