Fodbold nyheder

England: Premier League
FT
3 - 0
(2 - 0)
Wolverhampton
Liverpool
C. Dawson (12), R. Neves (71)
J. Matip (5)

Jürgen Klopp:
Jeg kan ikke forklare det

Af Kent Christensen

Liverpools manager, Jürgen Klopp, var naturlig nok ikke i godt humør efter dagens enorme Premier League-skuffelse mod Wolves.
Article image
Liverpool har på ingen måde formået at genfinde de positive takter fra sidste sæson, hvor de var ganske tæt på at hente samtlige titler hjem til trofækabinettet på Anfield, da de med et enkelt point og en enkelt finalekamp måtte nøjes med en andenplads. Dog vandt de FA- og Carabao-cuppen, som de i år ikke har mulighed for at vinde, da de er elimineret i begge.


Det kan altså meget vel blive en trofæløs sæson for det engelske storhold, da de i øjeblikket ligger på en tiendeplads i Premier League og har en svær modstander i Champions League-ottendedelsfinalen, hvor de skal møde Real Madrid.

Liverpool har måtte lide mange skuffelse i sæson-2022/23, og i dag blev der endnu engang ikke rettet op på tingene, da de måtte gå til kende med et 3-0-nederlag i lørdagens Premier League-opgør mod Wolves. Den erfarne tyske og syvårssiddende-manager for Liverpool, Jürgen Klopp, var heller ikke i godt humør umiddelbart efter kampen, da han skulle forsøge at forklare nederlaget:

- Jeg kan ikke forklare det. Men disse 15 minutter kan ikke være tilladt (Liverpool kom bagud 2-0 efter blot 12 minutter). Der skal ændres på tingene. Det er det. Jeg står her igen, og de første 15 minutter kan ikke forklares, undskyld. Til slut tabte vi 3-0, fordi målet i anden halvleg nok var første gang de krydsede midterlinjen. Men det er retfærdigt, for når man starter sådan her, så fortjener man ikke noget i en Premier League-kamp.

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik