Kent Christensen

Superliga-talent: Jeg vil være den bedste i verden og spille for Real Madrid

Rooney Bardghji, Sveriges største fodboldtalent, tøver ikke et sekund, når han bliver spurgt om sin fremtid.
FC København startede sæsonen lidt halvskidt, men har sidenhen formået at vende skuden med Jacob Neestrup som cheftræner. Med otte point op til FC Nordsjælland på førstepladsen, ligger FC København på en tredjeplads i Superligaen med god tid til at indhente en topplacering – det kan måske lykkes, hvis deres svenske supertalent, Rooney Bardghji, lever op til renommeet om at være Sveriges største talent.

Den kun 17-årige FCK-midtbanespiller har allerede skrevet sig ind i historiebøgerne, da han blandt andet står noteret for at være den yngste FCK-debutant – her var han blot 16 år og seks dage. Allerede ugen efter scorede han sit første mål i Superligaen, hvormed han blev den yngste målscorer i Superligaen. Ambitionsniveauet er tårnhøjt, når man spørger Rooney Bardgji, som sætter ord på sine fremtidsplaner:

- Mit mål er at blive den bedste fodboldspiller i verden. Jeg har haft det i tankerne siden jeg var lille, og ingen kan stoppe mig undtagen mig selv. Drømmen er selvfølgelig at tage det næste skridt til de store ligaer, klubber og turneringer. Klubben jeg vil ende med? Jeg vil spille for Real Madrid og blive i mange år.

På trods af det store Real Madrid-ønske, så er han ikke i tvivl om, hvem der er den bedste fodboldspiller i verden lige nu:

- Det vil altid være Lionel Messi. Kylian Mbappe er også i toppen, men for mig vil det altid være Messi.