Fodbold nyheder

Top 10:
Januar-transfers uden for England

Af Niklas Gerster

Transfervinduet i Premier League har virkelig taget fokus i løbet af januar. Men de andre store ligaer har heller ikke ligefrem skuffet. Her er 10 af de bedste handler uden for England, som du måske har overset...
Article image
Premier League er på mange måder løbet med de fleste overskrifter i januars transfervindue, da klubberne har spenderet de suverænt største summer. Men uden for den bedste engelske fodboldrække har der også fundet en række interessante handler sted.


Goal.com har forsøgt at rangere de 10 bedste handler, som måske også er gået lidt under radaren. Premier League stjal showet, så måske lagde du ikke mærke til, at disse 10 glimrende indkøb fandt sted?

10. Daley Blind
Fra Ajax til Bayern München (Gratis)

De tyske mestre har hapset en erfaren hollænder, som er alsidig, og både kan dække venstreback, det centrale forsvar samt den defensive midtbane. En nærmest omkostningsfri og solid breddespiller til de tyske giganter.

9. Terem Moffi
Fra Lorient til Nice (186 millioner kroner)

En fremadstormende nigeriansk landsholdsspiller som har scoret 12 mål i Ligue 1 denne sæson. Moffi afviste tilmed et bud fra West Ham, da Nice kom med et bedre tilbud.


8. Josip Juranovic
Fra Celtic til Union Berlin (58 millioner kroner)

Union Berlin er i denne sæson buldret derudaf, og spiller atypisk med i toppen af Bundesligaen. Den tyske hovedstadsklub fik således lokket den kroatiske VM-profil Juranovic til, og har nu en driftsikker og erfaren højreback - som ikke kostede meget!

7. Memphis Depay
Fra FC Barcelona til Atletico Madrid (22 millioner kroner)

Den 28-årige hollandske angriber bed sig aldrig helt fast under cheftræner Xavi i Barcelona. Dermed så Atletico Madrid deres snit til virkelig at foretage en billig handel! Depay ligner en mand, der skal lukke hullet for Joao Felix, og selvom Depay måske aldrig har formået at blive iblandt verdens allerbedste angribere, så fornægter kvaliteten og målnæsen sig ikke.

6. Vitinha
Fra Braga til Marseille (223 millioner kroner)

Den franske storklub Marseille har længe været i knæ, men måske er de på vej tilbage? I hvert fald overgik de angiveligt både Aston Villa, Southampton og Brighton i kapløbet omkring den talentfulde 22-årige portugiser.

5. Julian Duranville
Fra Anderlecht til Dortmund (63 millioner kroner)

Et blot 16-årigt megatalent er skiftet til Dortmund. Den tidligere belgiske forsvarsklippe Vincent Kompany har blandt andet forudsagt, at Duranville i fremtiden vil kæmpe med om Ballon d’Or-titlen. Dortmund er notorisk kendte for at udvikle stortalenter, som de største klubber vil have fingrene i såsom Haaland, Bellingham og Moukoko. Måske Duranville snart kommer på alles læber?

4. Andreas Schelderup
Fra FC Nordsjælland til Benfica (67 millioner kroner)

En tidligere Superliga-profil har også fundet vej til listen. Det norske stortalent blev endnu en af de vilde FCN-salg, og med hans tydelige potentiale og Benficas historik for at sælge til topklubberne ligner han også et røverkøb for portugiserne.

3. Yann Sommer
Fra Borussia Mönchengladbach til Bayern München (59 millioner kroner)

Bayern München har virkelig fået købt solidt ind til bredden i dette vindue. Udover Blind fik de nemlig også sikret sig en meget erfaren schweizisk landsholdskeeper, som giver Bayern en uhyggelig bredde på målmandsposten.

2. Azzedine Ounahi
Fra Angers til Marseille (74 millioner kroner)

Endnu et stortalent som røg til Marseille. Franskmændene ser virkelig ud til at opruste til fremtiden, og de snuppede den ombejlede marokkanske midtbanespiller foran en række andre store klubber til en meget fornuftig pris.

1. Joao Cancelo
Fra Manchester City til Bayern München (521 millioner kroner)

Cancelo var en af de helt store transferbomber, da han ud af det blå blev meget utilfreds i Manchester City. Dette takkede Bayern München for, og selvom det er en relativt høj pris at betale, så har Cancelo i sine bedste perioder været omtalt som den bedste back i verden.

Mere om João Cancelo

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik