Fodbold nyheder

Chelsea forventes at sælge OTTE stjernespillere til sommer

Af Emil Sinkjær

En stor udrensning af overflødige spillere forventes at tage sted på Stamford Bridge til sommer og ingen kan føle sig sikre.
Article image
Efter et temmelig absurd transfervindue, hvor Chelsea brugte over 2,5 milliarder kroner og slog den britiske transferrekord, som Jack Grealish tidligere havde, for at hente Enzo Fernandez i Benfica, ser ændringerne ikke ud til at stoppe. The Guardian skriver, at klubben forbereder sig på en oprydning af underpræsterende førsteholdsspillere den kommende sommer, i hvad der kan blive et skånselsløst salg af kendte ansigter.


Rapporten fastslår, at ejerne Todd Boehly og Clearlake Capital er klar over, at holdet skal forbedre sig for at klatre tilbage op i ligatabellen. Processen med at udrense truppen startede i januar, da Jorginho forlod Arsenal, men en aftale, der ville have set Hakim Ziyech slutte sig til Paris Saint-Germain, faldt igennem. Han er sammen med Christian Pulisic, Mateo Kovacic, Kalidou Koulibaly og Pierre-Emerick Aubameyang alle på huggeblokken, mens Romelu Lukaku og Callum Hudson-Odoi næppe bliver i klubben, når de vender tilbage fra deres respektive lån. Ben Chilwell kan også forlade klubben, da Manchester City har vist interesse efter Joao Cancelos afgang.

Siden Chelsea blev overtaget af det Boehly-ledede konsortium, har de foretaget 16 permanente signings og to lejeaftaler samt erstattet Thomas Tuchel med Graham Potter i et forsøg på drastisk at omforme klubben. De snuppede Mykhailo Mudryk fra Arsenals greb i denne måned samt underskrev folk som Benoit Badiashile, Noni Madueke og andre, alle til langsigtede kontrakter som en løsning for at undgå FFP.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik