Fodbold nyheder

Hvorfor har Cancelo forladt Manchester City til fordel for Bayern Muchen?

Af Anton Kirkegaard

Cancelo har skiftet klub, men hvorfor? Og hvorfor Bayern Munchen?
Article image
Fabrizio Romano har bekræftet at Cancelo vil skifte til Bayern Munchen på en lejeaftale. I aftalen er der også en købsoption på 521 millioner kroner. Ifølge Romano fortalte Cancelo Guardiola at han ville skifte.


Hvad sker der med Cancelo og Manchester City?

Cancelo har skiftet fra Manchester City til Bayern Munchen på en lejeaftale, men hvorfor? Den spanske journalist Jose Alvarez rapporterede for nylig at fem City-spillere var “utilfredse med Guardiola” og var interesseret i et skifte. En af de spillere var Joao Cancelo.

I sidste sæson var Cancelo en nøglespiller for Manchester City. Han spillede i alt 52 kampe for klubben, inklusiv 36 af de 38 Premier League-kampe. Cancelo var ubestrideligt blandt verdens bedste backs og overskyggede det meste af konkurrencen. På det seneste har Cancelos spilletid dog været begrænset. Cancelo har ikke spillet i nogle af Manchester Citys seneste tre kampe.

Guardiola har eksperimenteret med et forsvar som består af tre midtstoppere. Cancelo er også blevet fravalgt til fordel Nathan Ake og unge Rico Lewis når City har spillet med fire i forsvaret. Denne udvikling har gjort et skifte til Bayern Munchen til en realitet.

Hvorfor er Cancelo skiftet til Bayern Munchen?


Bayern Munchen har manglet en verdensklasse højreback siden Kimmich rykkede ind på midtbanen. Bayern har fire højrebacks i klubben (Pavard, Mazraoui, Stanisic og Sarr), men ingen af dem har imponeret tilstrækkeligt. Cancelo vil styrke Bayern Munchens højreback og dække for Alphonso Davies på venstrebacken.

Bayern Munchen har før været på indkøb i Manchester City i form af Leroy Sane.Mere om João Cancelo

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik