Fodbold nyheder

AGF køber ny kantspiller

Af Kent Christensen

En intern transfer i superligaen blev i dag offentliggjort, da Brøndby sendte deres 22-årige kantspiller, Peter Bjur, til rivalerne fra AGF.
Article image
AGF har ikke spillet en overbevisende sæson hidtil, hvor de ligger på en skuffende ottendeplads i superligaen med 22 point efter 17 kampe – ligeledes har det set ud for Brøndby, der også har lidt en skuffende sæson, da de ligger på en tiendeplads med blot 21 point efter 17 kampe.
Brøndbys 22-årige kantspiller, Peter Bjur, skifter grundet sparsommelig spilletid hos vestegnsklubben, hvor han sammenlagt har fået 98 minutter fordelt på blot fire kampe. AGF’s sportschef, Stig Inge Bjørnebye, er godt tilfreds med transferen og udtaler på klubbens hjemmeside:
- VI kan byde velkommen til en dygtig og talentfuld spiller. Og vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at få Peter til Århus, hvor han bliver en god tilføjelse til vores trup. Han er en teknisk dygtig venstrebenet spiller med gode fodboldkompetencer, og han rummer en masse potentiale, som vi tror på kan folde sig ud hos os.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik