Fodbold nyheder

Manchester United et skridt tættere på kæmpehandel

Af Stefan Tonim Nielsen

Efter Diogo Dalots skade har Aaron Wan-Bissaka fyldt pladsen på højre back, men Erik Ten Hag ønsker efter sigende stadig at styrke sine muligheder på positionen.
Article image

Den portugisiske højre back, Diogo Dalot, er blevet en regelmæssig starter i Ten Hags startellever. Dog har portugiseren døjet med skader over vinteren, hvor Wan-Bissaka derfor har fyldt pladsen. Dog kan flere medier stadig erfare, at Ten Hag ønsker forstærkninger på back-pladserne i United. Derfor sætter United ind i jagten på en stjerne fra Serie A.


Manden skulle eftersigende var Denzel Dumfries. Ifølge Calciomercato er Dumfries agent i øjeblikket i England for at forhandle en aftale på plads. Agenten, Rafaela Pimenta, er dog ikke kun i England for at tale med United, men skulle angiveligt have arrangeret møder med flere engelske storklubbber. Især Manchester United og Newcastle United bliver nævnt som favorit-destinationer for hollænderen.

Dog har Inter Milan ifølge medier ikke fået nogle officielle bud på spilleren endnu, da der er uenighed om hans pris. Ifølge den italienske klub selv har spilleren en værdi i omegnen af mellem ca. 298 millioner kroner og 372 millioner kroner. Spilleren er en populær mand i de italienske medier og i Inters fanbase, selvom han for nyligt har oplevet en del konkurrence på pladsen fra den tidligere United-spiller, Matteo Darmian.


Mere om Denzel Dumfries

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik