Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Anton Kirkegaard

Transfervinduet er sparket i gang i England.
Article image
Ritzau-Scanpix
Aston Villa har afvist et bud fra Everton på den engelske angriber Danny Ings på lån. Aston Villa vil kun acceptere, at den 30-årige spiller, der også har tiltrukket sig interesse fra Bournemouth, Southampton og West Ham, forlader klubben på en permanent aftale. (Mail)


Liverpool afviste muligheden for at skrive kontrakt med den franske angriber Christopher Nkunku sidste sommer og banede dermed vejen for, at han kom til Chelsea. (Daily Mail)

Everton er klar til at give slip på Abdoulaye Doucoure i januar. Fulham og Everton har allerede haft samtaler om et skifte. (Athletic)

Liverpool vil ikke forsøge at hente Matheus Nunes fra Wolves i denne måned på grund af Fifa's transferregler. Den portugisiske midtbanespiller ville ikke kunne spille for Liverpool før næste sæson efter sit skifte fra Sporting Lissabon til Wolves i august.

Den brasilianske angriber Roberto Firmino tiltrækker interesse fra klubber i Saudi-Arabien, men den 31-årige spiller hælder til at forlænge sin kontrakt med Liverpool. (Sky Germany)

United kunne være interesseret i Joao Felix, som ønsker at skifte fra Manchester United.
“De Røde Djævle” er villige til at betale 30 millioner kroner for det kortvarige lån, men den spanske klub vil have op mod 97 millioner kroner for Felix.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik