Anton Kirkegaard

Tre spillere som kunne erstatte Ronaldo i Manchester United

Manchester United mangler en angriber, men en af disse spillere kunne være løsningen.
Ronaldo var fyldt 36 da han vendte tilbage til Manchester United. På trods af sin alder, kunne hans indflydelse ikke overses. En verdensklasse målscorer, som bar Manchester United igennem 21/22 sæsonen. Det bliver ikke nemt at afløse Ronaldo, men en af disse spillere kunne måske. Alle værdier stammer fra transfermarkt.

Victor Osimhen, værdi 520 millioner kroner:
Victor Osimhen har været sat i forbindelse med de største klubber i verden. Den nigerianske målmaskine har scoret ni mål i 11 Serie A-kampe, og har gjort Napoli til reel trussel i Serie A og Champions League. Osimhen er høj og ranglet, men ekstrem eksplosiv og hårdtarbejdende. Han kan score med begge ben og overstiger nærmest alle forsvarsspillere i luften.

Ivan Toney, værdi 335 millioner kroner:
Toney har braget mål ind i den her sæson. Brentfords talisman har vist sig at være en meget stabil målscorer. Han ville formentlig koste “de røde djævle” en mindre formue, men kunne være pengene værd. Toney ville komplimentere spillere som Anthony og Sancho fint med sin styrke og arbejdsmoral.

Aleksandar Mitrović, værdi 208 millioner kroner:
Mitrovic har gang i en fremragende sæson. Den store serber er officielt slået igennem i Premier League. Mitrovic er en kompetent målscorer og ville være betydelig billigere end både Toney og Osimhen. En meget solid spillere uden den store risiko.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER