Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Verden: VM
FULD TID
EFTER STRAFFE
(Str: 4 - 2)
3 - 3
(2 - 2)(2 - 0)
Argentina
Frankrig
L. Messi (23), Á. Di María (36), L. Messi (108)
K. Mbappé (80), K. Mbappé (81), K. Mbappé (118)
Louis Andersen

Dybala: Ville ikke svigte fansene

Fra straffesparkspletten var Paulo Dybala med til at sikre guldet til Argentina og han var glad for at kunne give noget tilbage til de mange fans, som har støttet holdet under slutrunden.
Det blev ikke til meget spilletid for Paulo Dybala ved VM, men i finalen kom Roma-spilleren på banen og fik en vigtig rolle i kampens afslutning. Dybala blev nemlig sat til at sparke det andet spark for argentinerne i straffesparkskonkurrencen, og han var dermed til at sikre, at VM-pokalen for første gang siden 1986 kommer til Argentina. Efter kampen udtalte Dybala følgende til mediet Olé.

- Man var nødt til at holde hovedet koldt. Frankrig havde brændt, det var min tur, og jeg scorede. Det er utroligt. Den følelse, vi har nu, kommer vi aldrig til at have igen. Vi er så glade, folkets støtte har været ubetinget. Vi sagde til dem, at vi ikke ville svigte dem, og det gjorde vi ikke. Nu skal vi til Argentina, så vi kan fejre sammen med dem.

Paulo Dybala nåede at spille med i to kampe ved VM-slutrunden i Qatar. Den første var mod Kroatien i semifinalen og så mod Frankrig i finalen. Han blev skiftet ind i begge opgør.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER