Niklas Gerster

Nyt AGF-stadion er under opsejling!

Nu sker der noget på stadionfronten i det aarhusianske...
Det har længe været udmeldingen, at Aarhus’ førende fodboldhold AGF skulle have et nyt stadion. Nu ser det så ud til, at tankerne bliver omsat til handling, da klubben i dag har meddelt på deres hjemmeside, at de onsdag den 14. december vil lancere de konkrete planer for et nyt stadion.

Helt nøjagtigt vil de præsentere planerne for det nye stadion på et pressemøde på onsdag 10.30 ved deres nuværende stadion Ceres Park. Her vil Kongelundens Sekretariat præsentere vinderen af en arkitektkonkurrence, som skal fremvise deres visioner for den nye hjemmebane i Aarhus.

Udover arkitekterne vil en række repræsentanter fra donatorerne til stadionprojektet være til stede ved pressemødet. Det drejer sig om Lind Invest og Salling Fondene. Derudover vil Aarhus’ borgmester og rådmændene Rabih Azad Ahmad og Nikolaj Bang fra Aarhus kommune være til pressemødet, hvilket naturligvis også gælder for klubbens bestyrelsesformand Lars Fournais.

En stor nyhed i det aarhusianske og mon ikke mange AGF-tilhængere er enormt spændte på at se, hvad omfanget af det nye stadionbyggeri vil være. Måske det kan blive en gamechanger på længere sigt i den danske Superliga?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER