Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

FIFA åbner endnu en sag – denne gang mod Mexico

FIFA’s disciplinærkomité har haft en særdeles virksom onsdag.
Onsdagen startede for FIFA’s vedkommende med, at fodboldforbundenes verdensorganisations disciplinærkomité åbnede en sag mod Ecuador, som i VM-åbningskampen besejrede værtsnationen Qatar med cifrene 2-0.

Disciplinærsagen tog ifølge FIFA udgangspunkt i tilråb fra de Ecuador-relaterede tilskuere, som efter sigende sendte hoverende gloser i retning af Chile, som ville have den sydamerikanske nation smidt ud af VM for brug af en ulovlig spiller.

Onsdag aften valgte FIFA’s disciplinærkomité at åbne endnu en sag. Den seneste sag er åbnet mod det mexicanske fodboldforbund og tager ligeledes udgangspunkt i tilråb fra de Mexico-relaterede tilskuere.

- FIFA’s disciplinærkomité har åbnet en sag mod det mexicanske fodboldforbund på grund af tilråb fra mexicanske tilskuere i løbet af VM-kampen mellem Mexico og Polen den 22. november, lyder det ifølge Reuters fra FIFA.

FIFA har foreløbig undladt at løfte sløret for, hvad de pågældende tilråb omhandlede.

Det mexicanske fodboldforbund blev sanktioneret 12 gange i løbet af VM-slutrunden i 2018, hvilket resulterede i, at to hjemmekampe skulle spilles uden tilskuere på lægterne.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER