Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Nyt fra det engelske. Storklubber følger Rice tæt, en stor manager-forlængelse er under opsejling, og Tottenham er på målmandstogt.
Article image
Liverpool vil følge Declan Rices præstationer for England til VM tæt. ”The Reds” vil dernæst overveje muligheden for at hente den 23-årige midtbanespiller fra West Ham i sommerens transfervindue. (Football Insider)


Chelsea har også set sig varme på Declan Rice, og de vil som mange andre storklubber også gerne have fat i Jude Bellingham fra Dortmund. ”The Blues” vil dog skulle betale op imod 2,4 millarder kroner, hvis de skal sikre sig disse to markante midtbaneforstærkninger. (Express)

Pep Guardiola er tæt på at skrive under på en ny kontrakt med Manchester City, som løber frem til sommeren 2025. (Sport)

Tottenham pønser på at hente en ny langtidsholdbar erstatning for 35-årige Hugo Lloris på målmandsposten. ”Spurs” har angiveligt tre spillere på radaren. Det drejer sig om 28-årige Jordan Pickford fra Everton, 25-årige Robert Sanchez fra Brighton og 27-årige David Raya fra Brentford. (90Min)

Bournemouth ser ud til at ville lave en permanent aftale med deres midlertidige manager Gary O’Neil, efter at deres forhandlinger med den tidligere Leeds-manager Marcelo Bielsa gik i vasken. (Football Insider)

O’Neil ønsker at få den tidligere Blackpool-manager Neil Critchley som assistenttræner, hvis han får en permanent aftale med Bournemouth i hus. (Sun)


Den tidligere Burnley-manager Sean Dyche er interesseret i det ledige trænersæde i Rangers. Den skotske storklub fyrede for nyligt Giovann van Bronckhorst. (Football Insider)

Tottenham overvejer at gå efter den 29-årige ukrainske midtbanespiller Ruslan Malinovsky fra Atalanta. (Calciomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik