Anders Vestergaard

Rooney uddyber: Derfor er Messi bedre end Ronaldo

Wayne Rooney og Cristiano er i ordkrig i medierne, hvor Ronaldos tidligere holdkammerat mener, at Messi er den bedste i verden.
Efter det efterhånden så berømte interview, hvor Cristiano Ronaldo talte ud om den seneste periode i Manchester United, har en krig mellem de to tidligere holdkammerater - førnævnte og Wayne Rooney - udspillet sig i europas fodboldmedier.

Rooney har tidligere udtalt, at han mener, at Lionel Messi er en bedre fodboldspiller end hans tidligere holdkammerat i Manchester. En udtalelse, som han her til morgen har uddybet i et interview med The Times.

- Alle har forskellige syn på Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, men jeg har sagt før, at jeg synes, at Messi er bedst. Jeg har set mange videoer af Diego Maradona, som var samme type som Messi, men Messi er bedre end han var. Han har alt. Den måde, han kontrollerer kampene, hans driblinger og hans assists. Ronaldo er mere bare en målscorer, siger han til avisen.

Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney spillede hele fem år sammen for ´De Røde Djævle´ i Manchester, hvor de blandt andet vandt Champions League i 2008.