Fodbold nyheder

Schjelderup var tæt på… FCK

Af Torsten Brix

Article image


Superliga-profilen fra FCN følte ikke opbakning i FC København.- …jeg besøgte faktisk FCK før FC Nordsjælland. Det var i samme uge, og efter jeg havde været i FCK, var jeg helt forelsket i dem. Jeg blev vist rundt og fik set Parken og tænkte, at det godt kunne være noget for mig.

Sådan siger den 18-årige FC Nordsjælland-spiller Andreas Schjelderup til Tipsbladet. Som 16-årig lavede han sit første Superliga-mål 18 måneder senere er han jagtet af mange store klubber, så noget af en bet for FC København, at han havnede i Farum.


- Så kom jeg op til FC Nordsjælland. Stadion her er ikke det samme som Parken, men da vi talte om unge spillere og spilletid, så kunne de bakke deres ord op med mange eksempler på spillere, som de havde solgt. Jeg følte ikke rigtig, at FC København kunne bakke det op på samme måde. Ikke på det tidspunkt.
- Uanset om jeg var taget til FC Nordsjælland eller FC København, så er jeg sikker på, at jeg var blevet en rigtig god spiller. Men da vurderingen skulle laves dengang, følte jeg, at FC Nordsjælland var det mest sikre valg. Både hvad angik spilletid og vejen videre ud i Europa.

Mere om FC Nordsjælland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik