Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Nyt fra det engelske. Manchester United er godt i gang med at udfylde transferønskesedlen, og så er et ungt Arsenal-komet tæt på at forlænge...
Article image
Manchester City-midtbanespilleren Ilkay Gündogan er på blokken i Atletico Madrid. Den 32-årige tysker har kontraktudløb næste sommer, og der skulle også være interesse på ham fra Bayern München. (Mundo Deportivo)


Manchester United har nu den ombejlede midtbanespiller Jude Bellingham øverst på deres transferønskeliste. Erik ten Hag har set sig varm på det 19-årige stortalent fra Dortmund. Den hollandske manager springer gerne banken, og vil byde 863 millioner kroner for ham. (Daily Mirror)

United skulle desuden have ”seriøse overvejelser” omkring at gå efter Bayern Münchens angriber Eric Maxim Choupo-Moting. Den 33-årige camerouner har virkelig fundet målformen på det sidste for tyskerne. (Media Foot)

Selvom Bellingham og Choupo-Moting er på blokken hos Manchester United, vil klubben formentlig ikke gå efter indkøb allerede i januar, da de i sommerens vindue handlede stort ind, og brugte hele 1,9 milliarder kroner. (Manchester Evening News)

Jorginho ønsker at blive i Chelsea, selvom der tidligere har været interesse fra FC Barcelona. Den 30-årige italienske midtbanespiller har kontraktudløb til sommer. (Fabrizio Romano)

Hakim Ziyech er blevet foreslået i Tottenham. Den 29-årige marokkanske kantspiller har blot haft en Premier League-optræden for Chelsea i denne sæson, og ligner en mand, der snart søger nye græsgange. (Express)

Arsenals fremadstormende unge brasilianer Gabriel Martinelli har udtalt, at han nærmer sig en ny kontraktunderskrivelse med ”The Gunners.” (Mirror)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik