Kent Christensen

Manager fyret i PL-klub

Manager, Bruno Lage, er blevet fyret som resultat af en skidt sæsonstart.
En høj manager-anciennitet tyder ikke på at være topprioriteten hos klubberne i Premier League, hvor seneste eksempel på dette, er den nyligt fyrede Bruno Lage, som kun nåede at være ansat i lige knap halvandet år. Wolverhampton-formand, Jeff Shi, udtaler selv på klubbens hjemmeside om fyringen:

- Jeg er helt ærlig ikke i tvivl om Brunos evner, og jeg er sikker på, at han får succes et andet sted. Men holdets form og præstationer i de seneste måneder betyder, at vi ikke havde andre valg end at handle.

Derudover udtaler formanden, at Bruno Lage har været en fremragende, dedikeret og hårdtarbejdende manager. På trods af de mange rosende ord er sandheden dog, at Bruno Lage er fortid i Wolves, da resultaterne i nuværende sæson, sammenlignet med sidste sæson, har været alt for foruroligende og dårlige.

Wolves ligger i øjeblikket i nedrykningsfeltet på nummer 18 og har kun seks point efter otte kampe spillet. Derudover har de fire point op til den 10.-plads, der gjorde ledelsen glade i sidste sæson. Trænerne Steve Davis og James Collins overtager foreløbigt styringen med førsteholdet.