Fodbold nyheder

Martin Braithwaite høster frugterne af hårdt arbejde

Af Louis Andersen

To træninger om dagen, har været det der skulle til for at få Martin Braithwaite tilbage i omdrejninger.
Article image
Martin Braithwaite har haft en fremragende start for sin nye klub Espanyol efter skiftet fra lokalrivalen FC Barcelona. Med sine to mål i tre kampe har Braithwaite vist sig som en afgørende spiller for sin nye arbejdsgiver. Forklaringen på den omgående succes ligger i Braithwaites store mængde af selvtræning hen over sommeren.


- Efter sidste landsholdssamling i juni havde jeg en uges ferie, og siden har jeg trænet to gange om dagen hver dag. Når man ikke spiller kampe, kræver det lidt af komme i kampform, så det har været dejligt at se, at det har kunnet betale sig at træne hårdt.

- Jeg har siddet og ventet længe på at spille og vise, hvad jeg kan. Det er selvfølgelig vigtigt at kunne være afgørende fra start, og jeg havde ikke regnet med, at det ville gå sådan. Men det viser, at hårdt arbejde altid betaler sig, siger Martin Braithwaite ifølge B.T.

Igennem sommerens transfervindue var der bud efter den hurtige vestjyde, fra en Saudiarabisk-klub, men af både sportslige- og familiære hensyn var det bedst med et skifte til Espanyol, som også er fra Barcelona.

- Selvfølgelig var det et kæmpe plus, at Espanyol er en klub i Barcelona, men det vigtigste var projektet i klubben, så jeg kunne tage det næste skridt i min karriere. Samtidig kunne jeg blive boende med min familie, og børnene kunne gå i den samme skole, og det gør det hele lidt lettere, siger Martin Braithwaite.

Mere om Martin Braithwaite

Mere om Espanyol

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik