Simon Friis Christensen

United og Rashford i kontraktforhandlinger

United-stjernen har gjort det godt på det sidste, hvilket har åbnet op for klubbens store interesse i at forlænge med ham.
Manchester United-angriber Marcus Rashfords kontrakt udløber efter denne sæson, dog med en mulighed for at forlænge endnu et år. Det er ikke lang tid for begge parter og med Rashfords Bragende start på sæsonen, så mener klubben nu det er på tide, at de får styr på en kontraktforlængelse.

Rashford har scoret tre mål over de sidste fire kampe. Den 24-årige englænder blomstre under den nye United-manager Erik ten Hag, som har valgt at spille ham oppe foran frem for ude på kanten, som man har set ham oftere på under de sidste par managers.

The sun skriver, at United håber på at lukke en aftale på en femårig lang kontrakt mellem parterne, sådan at United ikke behøves at bekymre sig om Rashfords overvejelser om at skifte klub. Ten hag er sikker på, at der nok skal komme en løsning mellem klubben og spilleren, hvor han udtalte følgende:

-Selvfølgeligt, United har det hele under kontrol.

En selvsikker manager, som tror på sin spiller under en god tid for klubben, som der ellers startede sin sæson ud meget ærgerligt med to nederlag, hvor det ene var med fire mål mod Brentford.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER