Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Anders Vestergaard

Det er ikke engang en ugen siden, at transfervinduet lukkede i England. Nu forbereder klubberne sig allerede til januars transfervindue.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal fejlede på transfervinduets sidste dag, da man forsøgte at hente at hente Ferran Torres i FC Barcelona, men buddet på 225 millioner kroner blev afvist. (The Sun)


Wolves vil forsøge at hente den tidligere engelske landsholdsangriber Andy Carrol på en fri transfer, hvis man ikke kommer i mål med en aftale angående Diego Costa. (Telegraph)

Manchester United og Chelsea holder fortsat øje med Frenkie de Jong i FC Barcelona, og de to klubber overvejer at byde på den 25-årige hollænder igen i januar. (Caught Offsice)

Manchester City øjner muligheden for at hente Toni Kroos i Real Madrid til januar, da rygterne går på, at den 32-årige tysker ikke ønsker at forny sin kontrakt med de spanske mestre. (El Nacionlal)

Edouard Mendy har afvist en forlængelse med Chelsea FC, da lønnen er lavere end, hvad andet-valget Kepa Arrizabalaga får udbetalt i London-klubben. (Standard)

Ajax’ 20-årige, hollandske angriber Brian Brobbey siger, at han var udset til at blive en del af Erik ten Hags Manchester United denne sommer, men transferen blev aldrig til noget. (ESPN)


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik