Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Kluivert nærmer sig skifte til London-klub

Den vævre kantspiller med det sagnomspundne efternavn er på vej til Premier League.
Justin Kluivert fra AS Roma er angiveligt blot detaljer fra at skifte til Fulham. Den 23-årige hollænder som er søn af FC Barcelona-legenden Patrick Kluivert, kan dermed snart skrive sin femte seniorklub på CV’et. Det skriver den respekterede transferjournalist Fabrizio Romano på sin Twitter-profil.

Ifølge Romano skulle handlen være så godt som på plads, da Fulham er blevet enige med AS Roma om en låneaftale, hvor en købsoption er inkluderet. Dermed er Fulham godt i gang med at opruste offensiven, så den er konkurrencedygtig i forhold til at mestre den overlevelseskamp, som man må formode, at oprykkerne står over for. Tidligere på dagen sikrede de sig nemlig også Willian.

Romano skriver videre, at Fulham også betaler en overgangssum på 70 millioner kroner for Kluivert. Forventningspresset til den unge hollænder har naturligvis altid været stort, på grund af det efternavn han bærer. Han startede seniorkarrieren i Ajax, og har siden da været en årrække i AS Roma, hvor han dog aldrig for alvor slog sit navn fast.

I stedet har Kluivert været på en række lejeophold hos RB Leipzig og Nice, hvor det er blevet til en sparsom mængde mål. Potentialet har flere gange vist sig, men Kluivert har kæmpet med at levere det helt store europæiske gennembrud, på trods af at han har været på flere fine adresser. Bliver Fulham og Premier League mon den liga, som for alvor giver Kluiverts karriere luft under vingerne?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER