Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Louis Andersen

Nyt fra det engelske. Frenkie de Jong er blandet andet rejst til landet!
Article image
Antonio Conte ønsker, at Harry Kane vil skrive under på en ny kontrakt med Tottenham, da hans nuværende aftale udløber om under to år. (Mail)


Tottenham er i dialog med Leeds United om en potentiel lejeaftale med Daniel James. (Fabrizio Romano)

Aston Villa er meldt meget interesserede i Graham Potter som ny manager i stedet for Steven Gerrard, som har tabt tre af de første fire kampe i ligaen. Football Insider)

Grystal Palace har givet et bud på 235 millioner kr. for Chelseas Conor Gallagher, som imponerede klubben under hans lejeophold i 2021/22-sæsonen. (Times)

Frenkie de Jong er rejst til England forud for afslutningen på sommerens transfervindue, dette har sat endnu flere rygter i gang om hans fremtid. (Mirror)

Aston Villa og Wolverhampton er meldt interesserede i West Hams forsvarsspiller Graig Dawson. (Sun)


Sepp van den Berg fra Liverpool er på vej til at blive udlånt til Schalke. (The Athletic)

Leicester er i dialog med Schalke omkring et bud på Amine Harit. (Sky Sports)

Southampton har afgivet et bud på 183 millioner kr. på Cody Gakpo fra PSV Eindhoven. Den 23-årige hollænder har i et stykke tid været kædet sammen med et skifte til Manchester United. PSV ønsker at få ca. 330 millioner kr. for Gakpo. (Telegraph)

Chelsea vil følge op på købet af Wesley Fofana fra Leicester ved at få købet af Pierre-Emerick Aubameyang gennemført. Klubben ønsker også at skrive kontrakt med Anthony Gordon fra Everton i løbet af ugen. (Guardian)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik