Niklas Gerster

FC Barcelona slider for at registrere Koundé

Den spanske storklub håber på at registrere deres nye storindkøb til forsvaret i weekendens kamp mod Valladolid. Det kræver dog et par salg i offensiven…
Kaosset omkring hvem og hvem der ikke skal spille, i FC Barcelona denne sæson fortsætter. Klubben håber dog på at få styr på en væsentlig del af oprydningen i løbet af denne weekend. Ifølge det spanske medie Mundo Deportivo håber Barca på snart, at nå til enighed med Chelsea om angriberen Pierre-Emerick Aubameyang, selvom cheftræner Xavi egentlig helst ser ham blive.

Der har i dette transfervindue også været forhandlinger omkring Marcos Alonso imellem de to parter, men catalonierne ser nu ud til at være villige til at begrave muligheden for denne transfer, da topprioriteten lige nu er at få registreret Jules Koundé. Det vil kræve en økonomisk indtægt i form af et spillersalg af i hvert fald Aubameyang.

Derudover skriver Mundo Deportivo, at klubben håber på at de også når at sælge Memphis Depay, som umiddelbart ikke indgår i Xavis planer. Klubben har forhandlet med Juventus om den hollandske kantspiller, men forhandlingerne ser ud til at være strandet, og italienerne har netop købt Arkadiusz Milik til angrebet.

Mediet slår dog fast, at hovedformålet er at få solgt Aubameyang i løbet af fredag eller lørdag morgen, da de på trods at Xavi gerne vil beholde ham, ønsker at berolige og tilfredsstille Koundé inden vinduet lukker den 1. september.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER