Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.
Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix
Paris Saint-Germain er i forhandlinger med Marcus Rashfords repræsentanter om muligheden for at hente den engelske angriber fra Manchester United. (L´Equipe)


Den spanske venstreback Pablo Mari skifter fra Arsenal til den nyligt oprykkede Serie A-klub Monza på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen. (Sun)

Den tidligere Arsenal-angriber Pierre-Emerick Aubameyang foretrækker at blive i Barcelona frem for at vende retur til Premier League ved et skifte til Chelsea. (Sport)

Atalanta vil udfordre Nottingham Forest i kampen om Chelseas italienske wingback Emerson Palmieri. (Standard)

Den kroatiske angriber Nikola Vlasic har skrevet under med Serie A-klubben Torino på en lejeaftale fra West Ham. Der er desuden indskrevet en købsoption. (Sun)

Roma har nedtonet deres interesse i at sælge den 23-årige italiener Nicolo Zaniolo, som har været et mål for Tottenham. (Standard)


Juventus er tæt på at lukke en aftale med FC Barcelonas hollandske angriber Memphis Depay. (90min)

Marseille har taget kontakt til Manchester United omkring en lejeaftale for den ivorianske forsvarsspiller Eric Bailly. (L´Equipe)

Bayer Leverkusens spanske kantspiller Iker Bravo skifter til Real Madrid på en lejeaftale gældende for hele sæsonen. (Bild)

Den tidligere spanske Chelsea-angriber Diego Costa vender tilbage til Rayo Vallecano efter at have været uden en klub siden januar, hvor han fik ophævet sin Atletico Madrid-kontrakt. (Marca)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona