Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter
Article image
Ritzau-Scanpix
RB Salzburgs slovenske angriber Benjamin Sesko er tæt på en aftale med RB Leipzig. Den 19-årige angriber har tidligere været rygtet til Manchester United. (90min)


Tyske Timo Werner skal gennemgå lægetjek tirsdag forud for sit skifte tilbage til RB Leipzig fra Chelsea. (Mail)

FC Barcelonas spanske forsvarsspiller Gerard Pique forventes at acceptere sin anden lønnedgang på 12 måneder, da klubben forsøger ihærdigt på at kunne registrere nye spillere forud for den nye La Liga-sæson. (Athletic)

AS Roma har afvist Tottenhams bud på den italienske kantspiller Nicolo Zaniolo på en lejeaftale med en obligatorisk købsoption. (90min)

Real Betis´ spanske back Alex Moreno har afvist muligheden for et skifte til Nottingham Forest. (Guardian)

Atalanta har modtaget interesse for midtbanespiller Remo Freuler fra Nottingham Forest og for angriber Luis Muriel fra Newcastle. Også Juventus følger den colombianske angriber. (Tuttosport)


Den italienske venstreback Destiny Udogie forventes at skifte til Tottenham for 185 millioner kroner før han så udlejes tilbage til Udinese for resten af sæsonen. (Standard)

Monaco er opsat på at hente Manchester Uniteds ivorianske forsvarsspiller Eric Bailly. (L´Equipe)

Penarol forsøger at overbevise forsvarsspiller Martin Caceres og angriber Edinson Cavani om at vende retur til Uruguay efter de har forladt henholdsvis Levante og Manchester United. (Caras y Caretas)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona