Fodbold nyheder

Medier:
Storklubber forhandler om Werner

Af Niels Nedergaard

Timo Werner kan meget vel være på vej retur til RB Leipzig.
Article image
Timo Werner, Chelsea
Det har aldrig været nogen udpræget succes for Timo Werner i Chelsea, efter han skiftede til klubben fra tyske RB Leipzig, hvor han bombede løs.


Nu kan den tyske angriber meget vel vende hjem til den klub, hvor han fik sit helt store gennembrud på den internationale scene.

I hvert fald skriver flere medier heriblandt BBC og Sky Sports, at Chelsea og RB Leipzig i øjeblikket ligger i intense forhandlinger om en aftale, der vil sende tyskeren tilbage til Bundesligaen.

Der er dog i øjeblikket én barriere for Leipzig i forsøget på at hente profilen hjem. Timo Werner forlanger ifølge Sky Sports en noget højere løn, end hvad tyskerne er villige til at betale. I første omgang bliver der derfor tale om en lejeaftale, hvor Chelsea kommer til at betale en lille procentdel af tyskerens løn.

Timo Werner har kontrakt med Chelsea frem til sommeren 2025. Derfor må det formodes, at Leipzig skal hive den helt store pengepung frem, hvis de vil sikre sig den 26-årige tysker på en permanent aftale.

Werner kom til Chelsea i sommeren 2020, hvor han blev hentet til London for et stort millionbeløb. Siden da er det blevet til 23 mål i 89 kampe for The Blues, mens han også har bidraget med 21 assists.


Mere om Timo Werner

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik