Niels Nedergaard

Medie: Juventus tæt på argentinsk stjerne

Ifølge goal.com er Juventus tæt på at sikre sig den argentinske stjerne Angel Di Maria, der senest har optrådt for Paris Saint-Germain.
Juventus er på udkig efter forstærkninger til den nye sæson. I forvejen spøger den tidligere Juve-stjerne Paul Pogba i kulissen, hvor det ser ud til, at franskmanden muligvis er på vej retur til den italienske storklub.

Der kan dog være flere stjerner på vej til klubben. For ifølge goal.com er Juventus tæt på at tilknytte Angel Di Maria, der siden første juli har stået uden klub.

Mediet mener at vide, at både Pogba og Di Maria i denne uge vil drage en tur mod Torino for at sætte deres underskrifter på en aftale med storklubben.

Angel Di Maria kom til Paris Saint-Germain i 2015 efter et mindre succesrigt ophold hos Manchester United, som Paul Pogba også senest har optrådt for. Inden da var Di Maria en tur forbi Real Madrid, efter han havde fået sit store gennembrud i Benfica.

Nu ser det dog ud til, at karrieren fortsætter i Italien, hvor argentinerens næste arbejdsgiver med alt sandsynlighed bliver Juventus.