Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Chelsea er åbne overfor at bytte sig til Matthijs de Ligt, Chelsea har taget hul på forhandlingerne om Raheem Sterling, og Nottingham Forest nærmer sig Premier League-forstærkninger.
Article image
Chelsea er åbne overfor at inkludere den tyske angriber Timo Werner i en byttehandel med Juventus, så ”The Blues” kan få fingrene i Matthijs de Ligt. (Sky Sports)


Manchester United-angriberen Cristiano Ronaldo var et af emnerne, da den nye Chelsea-ejer Todd Boehly mødtes med den portugisiske superstjernes agent, Jorge Mendes. (The Athletic)

Manchester United bliver mere og mere sikre på at få fingrene i FC Barcelona-midtbanespilleren Frenkie de Jong. ”The Red Devils” og FC Barcelona er nået til enighed om en kompromis-pris på 597 millioner kroner. (Goal)

Der venter Manchester United en gæld på 8,65 milliarder kroner, hvis ”The Red Devils” forfølger planerne om at ombygge Old Trafford. (Mirror)

I FC Porto forventer man, at Liverpool kommer til at gøre alvor af interessen for kantspilleren Otavio i den kommende uge. Den portugisiske klub har allerede afvist et bud på 225 millioner kroner fra Leeds United. (Mirror)

Arsenal kommer til at optrappe interessen for den brasilianske kantspiller Raphinha. ”The Gunners” er blandt favoritterne til at få fingrene i den 25-årige Leeds United-profil. (The Athletic)


Chelsea-manageren Thomas Tuchel har taget kontakt til Manchester City-kantspilleren Raheem Sterling. (Telegraph)

Chelsea er både interesseret i Raheem Sterling og FC Barcelona-kantspilleren Ousmane Dembélé, som denne sommer kan hentes på en fri transfer. (Mail)

Nottingham Forest nærmer sig en aftale om Liverpool-højrebacken Neco Williams, som er værdisat til 130 millioner kroner, og Wolverhampton-midtbanespilleren Morgan Gibbs-White, som efter sigende koster 173 millioner kroner. (Sun)

Everton og Tottenham fortsætter forhandlingerne om den 26-årige Tottenham-midtbanespiller Harry Winks. (Sky Sports)

Den engelske kantspiller Malcolm Ebiowei afviste muligheden for at skifte til Manchester United til fordel for at skifte på en fri transfer til Crystal Palace fra Derby County. (Sun)

Middlesbrough-forsvareren Djed Spence har bedt om tilladelse til at forlade klubben, men der er endnu ikke kommet en aftale i stand med Tottenham, som er favoritter til at få fingrene i den 21-årige forsvarsspiller. (Football.London)

Leeds United forbereder et bud på Club Brügges midtbaneprofil Charles de Ketelaere, som ”The Whites” er villige til at betale 225 millioner kroner for. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik