Fodbold nyheder

’Pogmentary’ – Hvem er mennesket Paul Pogba?

Af Niklas Gerster

I april sidste år blev det offentliggjort, at Amazon Prime ville lave en dokumentar om den kontroversielle franske midtbanespiller. I morgen bliver den således frigivet.
Article image
Ritzau-Scanpix
Sidste år kunne vi her på indkast.dk skrive historien om, at dokumentaren om Paul Pogba var på vej. Nu er dagen for udgivelsen så næsten oprandt, og ’Pogmentary’ kan i morgen ses på Amazon Prime. Her kan man få et unikt indblik i mennesket bag fodboldspilleren, som i den grad har oplevet op- og nedture i sin hidtidige karriere. Georgia Brown som er en af mændene bag dokumentaren, omkranser med følgende citat til webmediet Goal, meget godt den karakter Paul Pogba er:


- Vi ved alle hvad Paul kan gøre på en fodboldbane, men hans indflydelse rækker langt mere vidt, og han er uden tvivl et ikon for en hel generation. I hidtil uset adgang som han har givet til os, vil Prime Video vise manden bag berømmelsen, ved at vi dykker ned i hans liv uden for banen, og lader ham fortælle sin historie med egne ord.

Dokumentaren lander netop i en tid, hvor Pogbas karrieresituation er oppe i luften. Alt peger på, at den 29-årige midtbanespiller snart vender tilbage til Juventus efter et par turbulente år i Manchester United, hvor han har været inde og ude af holdet. Det forventes, at Pogba skifter det engelske ud med det italienske i starten af næste uge. Se en teaser til ’Pogmentary’ under artiklen.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Amazon Prime Video Sport (@primevideosport)


Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik