Niklas Gerster

’Pogmentary’ – Hvem er mennesket Paul Pogba?

I april sidste år blev det offentliggjort, at Amazon Prime ville lave en dokumentar om den kontroversielle franske midtbanespiller. I morgen bliver den således frigivet.
Sidste år kunne vi her på indkast.dk skrive historien om, at dokumentaren om Paul Pogba var på vej. Nu er dagen for udgivelsen så næsten oprandt, og ’Pogmentary’ kan i morgen ses på Amazon Prime. Her kan man få et unikt indblik i mennesket bag fodboldspilleren, som i den grad har oplevet op- og nedture i sin hidtidige karriere. Georgia Brown som er en af mændene bag dokumentaren, omkranser med følgende citat til webmediet Goal, meget godt den karakter Paul Pogba er:

- Vi ved alle hvad Paul kan gøre på en fodboldbane, men hans indflydelse rækker langt mere vidt, og han er uden tvivl et ikon for en hel generation. I hidtil uset adgang som han har givet til os, vil Prime Video vise manden bag berømmelsen, ved at vi dykker ned i hans liv uden for banen, og lader ham fortælle sin historie med egne ord.

Dokumentaren lander netop i en tid, hvor Pogbas karrieresituation er oppe i luften. Alt peger på, at den 29-årige midtbanespiller snart vender tilbage til Juventus efter et par turbulente år i Manchester United, hvor han har været inde og ude af holdet. Det forventes, at Pogba skifter det engelske ud med det italienske i starten af næste uge. Se en teaser til ’Pogmentary’ under artiklen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER