Niklas Gerster

Mandagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter. Hør bl.a. nyt om Bergwijn og Eriksen samt aktivitet hos flere storklubber.
Steven Begwijn fra Tottenham modtager interesse fra en række klubber. Den 24-årige hollandske kantspiller ser ud til at forlade London-mandskabet, og Ajax skulle være i dialog omkring et sommerskifte. (90min)

Christian Eriksen har besluttet at søge nye udfordringer, og forbereder en afsked med Brentford. Den 30-årige danske midtbanespiller har interesse fra sin tidligere klub Tottenham samt Manchester United. (Express)

Manchester United jagter for alvor offensive forstærkninger. De har blikket rettet imod Ajax’ 22-årige brasilianske dribler Antony, som huserer på kanten. Derudover har de udset sig FC Barcelonas 25-årige hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong. (Talksport)

Chelsea er tæt på at hente den amerikanske målmand Gabriel Slonina fra Chicago Fire. Real Madrid har i forvejen lagt et bud på næsten 74 millioner kroner for den unge 18-årige keeper, men dette blev afvist. (Fabrizio Romano)

Leeds United er forrest i køen til at købe den 23-årige argentinske angriber Valentin Castellanos fra New York City. (Give Me Sport)

Newcastle håber på at udfordre de italienske storklubber Juventus og AC Milan i jagten på den 22-årige italienske midtbanespiller Nicolo Zaniolo. (Gazetta dello Sport)

Manchester Citys U-21 landsholdsspiller James McAtee er i forhandlinger med Huddersfield Town. Den 19-årige englænder ser ud til at skifte på en et-årig låneaftale. (Sun)