Niklas Gerster

Onsdagens engelske rygter

Her følger onsdagens engelske rygter.
Manchester United er ude efter den 22-årige hollandske midterforsvar Sven Botman. De forsøger at overhale AC Milan i kapløbet om forsvarsspilleren fra Lille. (Football Insider)

Manchester United er for alvor på forsvarsjagt, og har også meldt deres interesse i 20-årige Jurrien Timber fra Ajax. Der skulle angiveligt allerede være samtaler imellem de to klubber om forsvarstalentet. (Mirror)

Manchester City ønsker at afgive et bud på Brightons 23-årige venstre back Marc Cucurella. De vil byde omkring 264 millioner kroner for spanieren. (Mail)

Paul Pogba fra Manchester United har kontraktudløb til sommer, og den 29-årige franske midtbanespiller kan derfor hentes på en fri transfer. Juventus skulle have tilbudt ham en tre år lang kontrakt med en årsløn på i omegnen af 55 millioner kroner. (Goal)

West Ham har meldt sig interesserede i nedrykkerklubben Watfords 24-årige nigerianske angrebsprofil Emmanuel Dennis. (Mirror)

Tottenham er på jagt efter en ny forsvarsspiller, og Antonio Conte skulle have udset sig RB Leipzigs 20-årige kroater Josko Gvardiol. (Express)

Den engelske midterforsvar James Tarkowski ser ud til at være på vej væk fra Burnley, da han har kontraktudløb til sommer. Newcastle skulle være særdeles interesserede i at købe den 29-årige forsvarsspiller. (90 Min)

Arsenal har besluttet sig for at investere massivt i spillertruppen til sommer, selv hvis de ikke skulle kvalificere sig til Champions League. De vil især prioritere at hente en angrebsprofil, og her er den 25-årige brasilianer fra Manchester City, Gabriel Jesus, en varm kandidat for ”The Gunners.” (Telegraph)
Gabriel Jesus skulle ikke have udelukket skiftet til Arsenal på trods af, at de meget vel kan glippe 4. pladsen i Premier League. (Metro)

Leicesters låneaftale med den nigerianske wing Ademola Lookman udløber til sommer. RB Leipzig hvor han er udlånt fra, har meddelt Leicester, at prisskiltet vil være omkring 123 millioner pund, hvis de ønsker at tilknytte ham permanent. (Mail)

Leicester-manager Brendan Rodgers har planer om, at der skal hentes minimum seks nye transfers til klubben, og han ser meget gerne, at Ademola Lookman bliver en af dem. (Telegraph)

Manchester Citys 26-årige midtbanespiller Caroline Weir er tæt på at skifte til Real Madrid på en fri transfer til sommer. (Telegraph)