Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Philip Dar

Tirsdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Arsenal er klar til at undersøge muligheden for at hente den engelske offensivspiller Raheem Sterling, hvis Manchester City beslutter sig for at sælge den 27-årige denne sommer, hvor han blot har et år tilbage af sin kontrakt. (Telegraph)

The Gunners har åbnet forhandlinger med den 29-årige egyptiske midtbanespiller Mohamed Elneny, hvis nuværende kontrakt udløber til sommer. (Athletic)

Liverpools Alex Oxlade-Chamberlain frygter for sin Anfield-fremtid, da han ikke er blevet kontaktet med henblik på en ny kontrakt og han har ikke spillet for klubben siden 20. marts. Den engelske midtbanespillers kontrakt udløber næste sommer. (Mail)

Den franske midtbanespiller Paul Pogba, hvis kontrakt med Manchester United udløber til sommer, har fortalt Manchester City, at han ikke har intentioner om at skifte til dem, da den 29-årige foretrækker et skifte til en anden klub. (Athletic)

West Ham er favoritter til at hente Arsenal-angriber Eddie Nketiah. The Gunners er opsat på at beholde englænderen i klubben. (Mail)

Chelsea-boss Thomas Tuchel forventes at blive fortalt, at han har fuld støtte fra klubbens nye ejere. (Telegraph)

Newcastle-boss Eddie Howe vil lytte til bud på op ti spillere til sommer, heriblandt anfører Jamaal Lascelles, da den engelske forsvarsspiller er røget langt ned i hierarkiet. (Sun)

Aston Villa har budt 104 millioner kroner på midtbanespiller Philippe Coutinho på en permanent aftale. Den 29-årige brasilianer har været på udlån i Premier League-klubben fra FC Barcelona siden januar. (Mail)

Chelsea-forsvarsspiller Jake-Clarke-Salter er ønsket af Leeds og PSV efter at have imponeret på et lejeophold i Championship-klubben Coventry City. Den tidligere engelske U21-landsholdsspiller nærmer sig enden på sin nuværende aftale på Stamford Bridge. (Sun)

Manchester United har bedt deres agenter om at finde de bedste spillere, som kan hentes på fri transfer. (Sun)

Sunderland planlægger at hente Jobe Bellingham, lillebror til Dortmunds Jude Bellingham, fra Birmingham. Den 16-årige englænder blev den næstyngste debutant i januar, mens hans storebror forbliver den yngste til at få debut. (Mail)

Championship-klubben Birmingham er tæt på at blive opkøbt af en britisk forretningsmand, mens klubbens manager, Lee Bowyer, er presset i trænersædet. (Telegraph)

Middlesbrough er klar til at lade målmændene Joe Lumley og Luke Daniels skifte væk fra klubben til sommer, da begge spillere har et år tilbage af deres kontrakt med klubben. (Football Insider)MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER