Malte Storm Madsen

Brøndby-komet om anførerbind: Det er et ansvar, som jeg vil påtage mig

Da anfører Andreas Maxsø så rødt i mandagens hjemmekamp mod FC Midtjylland, måtte et ungt Brøndby-talent træde i anførerrollen.
Den 21-årige målmand Mads Hermansen har i sin første seniorsæson gjort sig særdeles godt bemærket i Brøndby-målet. På Vestegnen er de da også begejstrede for den fynske målmand, hvilket udmærkede sig i hjemmekampen mod FC Midtjylland, da Brøndby-målmanden måtte overtage anførerbindet efter Andreas Maxsø blev udvist. Keeperen virker til at være godt tilfreds med at være Brøndby-kaptajn, hvilket han udtaler til bold.dk:

– Folk kigger min vej, når der skal tages beslutninger, og det er også noget, som jeg glædeligt imødekommer.

– Det gør selvfølgelig én stolt og glad, men det handler også om at leve op til det ansvar, som følger med.

Blot otte minutter skulle der gå før Brøndbys anfører gennem to år Andreas Maxsø blev udvist i Midtjylland-kampen, hvilket betød at Hermansen næsten fik en hel kamp som Brøndby-kaptajn.

– Det er et ansvar, som jeg gerne vil påtage mig, og det var selvfølgelig også en enorm ære at få lov til at føre holdet an og være anfører for Brøndby. Det betød meget for mig, og det var én af de positive ting, jeg kunne tage med fra kampen.

Maxsø har karantæne i de næste to kampe i mesterskabsspilet, hvilket betyder at den tidligere Masterclass-målmand med god sandsynlighed skal bære anførerbindet ude mod Randers og i det kommende derby mod FC København. Keeperen frygter ikke at skulle agere blå-gul anfører. Tværtimod ser han sig selv som værdig til rollen:

– Det er ikke noget, der skræmmer mig overhovedet, siger han og fortsætter:

– Jeg ser også mig selv som en ledertype og én, der tør at gå forrest på holdet.

Brøndby og Mads Hermansens kamp mod Randers FC på Cepheus Park fløjtes i gang søndag kl. 16.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER