Anders Mathiasen

Mandagens engelske rygter

RB Leipzig vil snyde Manchester United, Jesse Lingard skal væk fra United, Chelsea er på rov i Arsenal og Real Madrid-angriber vil væk.
RB Leipzig vil snyde Manchester United i kampen om at ansætte Erik ten Hag som manager ved at overbyde den engelske klub. (Telegraph)

Erling Haaland har ikke besluttet sig endnu, om han vil skifte til Manchester City eller Real Madrid. Dog er det usandsynligt, at normanden skiftet til FC Barcelona. (Marca)

Roma, AC Milan, Juventus, West Ham og Newcastle er alle interesserede i at hente den engelske midtbanespiller Jesse Lingard fra Manchester United, hvis kontrakt udløber til sommer. (Mirror)

Manchester United har planer om at styrke deres midtbane, da den 29-årige franske midtbanespiller Paul Pogba forventes at forlade klubben til sommer. (Mirror)

Tottenham chancer for at hente den kroatiske forsvarsspiller Josko Gvardiol fra RB Leipzig er ikke længere til stede, da kroaten er glad og tilfreds med sin rolle i den tyske klub. (RB Live)

Chelsea har indledt forhandlinger med Arsenal omkring en aftale med Arsenals unge akademispiller Khayon Edwards. (Goal)

Den spanske angriber Marco Asensio forventes at forlade Real Madrid til sommer - AC Milan og Tottenham vil hente spanioleren. (Mundo Deportivo)



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER