Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Erling Haaland er ikke sikker på, at Manchester United kan leve op til hans ambitioner, og det ser ikke ud til, at Robin van Persie bliver en del af trænerstaben på Old Trafford.
Article image
Ritzau-Scanpix
Borussia Dortmund-angriberen Erling Braut Haaland frygter, at Manchester United ikke kan leve op til de ambitioner, som den 21-årige nordmand har på banen. (ESPN)


Den tidligere Manchester United-angriber, som i øjeblikket er ungdomstræner i Feyenoord, har afvist muligheden for at blive en del af Erik ten Hags trænerstab på Old Trafford. Ajax-træneren er i øjeblikket favorit til at overtage managerposten hos ”The Red Devils”. (Soccer News)

Mohamed Salah mener ikke, at det er tid til at snakke om de igangværende kontraktforhandlinger med Liverpool, som ifølge Egypteren befinder sig i en følsom situation. (Sky Sports)

Newcastle United er interesseret i West Hams engelske kantspiller Jarrod Bowen (90min)

Manchester City og Real Madrid er begge interesserede i Borussia Dortmunds engelske midtbanespiller Jude Bellingham. (Fichajes)

Benfica-angriberen Darwin Núñez har bekræftet, at han skifter agent, før sommervinduet åbner. Til den tid er Arsenal og Manchester United efter sigende interesseret i den 22-årige angriber. (Metro)


Arsenal-ledelsen er parat til at sælge Nicolas Pepe for 225 millioner kroner, når sommertransfervinduet åbner. (Calciomercato)

Repræsentanter fra Arsenal har holdt møder med Real Madrid, fordi ”The Gunners” er interesserede i at leje Eden Hazard. (Foot Mercato)

I Newcastle United er man parat til at byde på Leeds United-profilen Kalvin Phillips, som også rygtes til Manchester United. (The I)

Aston Villa holder et vågent øje med PSV’s engelske kantspiller, Noni Madueke, som Leiceter City efter sigende også er interesseret i. (Talksport)

Tottenham og Tanguy Ndombélé forventer ikke, at Olympique Lyon kommer til at køre brug af frikøbsklausulen i franskmandens lejekontrakt, som kan gøres permanent for 480 millioner kroner. (Evening Standard)

Tottenham pønser på at byde på den 19-årige Peterborough United-forsvarer Ronnie Edwards. (Football Insider)

Ledelsen i Everton tror ikke på, at det vil forbedre klubbens muligheder for at undgå nedrykning, hvis man fyrer klubbens manager, Frank Lampard. (Sky Sports)

Manchester United og Real Madrid har begge kontaktet Everton for at forhøre sig om den brasilianske angriber Richarlison. (Sport Witness)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik