Philip Dar

Lørdagens engelske rygter

Salah vil ikke forlænge med Liverpool, United kigger på Dembele og Conte overvejer sin fremtid.
Manchester City har klargjort et bud på Borussia Dortmunds norske angriber Erling Braut Haaland. (Mail)

Manchester United håber på at udnævne klubbens permanente manager i slutningen af april. (Mail)

Manchester United holder øje med Lyons franske angriber Moussa Dembele, som klubber ønsker at hente til sommer. (Manchester Evening News)

Arsenal kan tillade op til 13 spillere at forlade klubben til sommer. (Express)

Arsenal-manager Mikel Arteta har sagt, at klubben vil beslutte i slutningen af sæsonen, om man vil tilbyde Alexandre Lacazette en ny kontrakt eller ej. (Talksport)

Liverpool-angriber Mohamed Salah har ingen intentioner om at underskrive den kontraktforlængelse, som klubben tilbød ham i december. Den egyptiske landsholdsspiller har kontraktudløb i 2023, men forhandlinger står i øjeblikket stille. (Fabrizio Romano)

Salahs agent tror ikke på manager Jürgen Klopps udtalelse om, at klubben ikke kan gøre så meget mere i forhandlingerne. (Mail)

Liverpool er klar til at byde på Lilles canadiske angriber Jonathan David. (Le10Sport)

Tottenham-manager Antonio Conte udtaler, at han godt kunne overveje at forlænge sin aftale, hvis klubben fremlægger ”gode visioner”. (Guardian)

Aston Villa-manager Steven Gerrard udtaler, at det ikke er lige så ligetil at hente Coutinho permanent, som folk tror. (Goal)

Crystal Palaces lejespiller Conor Gallagher udtaler, at han ikke har skænket fremtiden efter sæsonen en tanke. Den engelske landsholdsspiller har imponeret stor på Selhurst Park denne sæson, hvor han er udlånt til, fra Chelsea. (Goal)