Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Carl-Emil Bromose

Chelsea vil hente Raphinha i Leeds, Newcastle vil købe ind i Manchester og Everton vil hente fire spillere på vinduets sidste dag! Her er mandagens engelske rygter på Deadline-day:
Article image
Manchester Uniteds målmand, Dean Henderson, er indstillet på at skrive under på en lejeaftale med Newcastle på deadline-day. (Talksport)


West Ham har budt 161 millioner kroner på Marseilles 25-årige forsvarsspiller Duje Caleta-Car. (Goal)

Tottenham er interesserede i at hente Dembele, men er ikke parat til at betale den løn, som han kræver. (Marca)

Fulham-midtbanespilleren Fabio Carvalho kan komme til Liverpool i en aftale, det ville sende den 19-årige tilbage til Championship-klubben på leje indtil slutningen af sæsonen. (The Athletic)

Crystal Palace har fået sit andet bud afvist af Arsenal på angriberen Eddie Nketiah, på trods af at den 22-årige englænder kun har seks måneder tilbage af sin kontrakt. (Sky Sports)

Chelsea har erklæret deres interesse for Leeds brasilianske kantspiller Raphinha, men det er sandsynligt, at brasilianeren først vil være tilgængelig i sommerens transfervindue. (Post)


Newcastle håber fortsat på at hente Manchester Uniteds Jesse Lingard. Den 29-årige har aftalt personlige vilkår, efter at en aftale faldt til jorden tidligere på måneden. (90 min)

Everton kan hente op til fire spillere på deadline-day efter at have udpeget Frank Lampard som ny manager. (Mirror)

Hull City vil hente den 22-årige finske Brentford-angriber Marcus Forss på en lejeaftale. (Football Insider)

Liverpools Neco Williams kan blive udlejet på deadline-day, hvor Bournemouth har eklæret deres interesse. (Liverpool Echo)

Bournemouth er i fremskredne forhandlinger om at købe Newcastle Uniteds engelske målmand Freddie Woodman. (Football Insider)

Brightons Yves Bissouma kan skifte væk fra klubben idag, med både Aston Villa, Tottenham og Manchester United interesserede. (Fabrice Hawkins)

Manchester Uniteds Phil Jones har afvist et skifte til Bordeaux. (Fabrizio Romano)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik