Fodbold nyheder

Wind til Wolfsburg?

Af Christian Bang Jensen

FC København bekræfter på sin hjemmeside, at man har modtaget et bud fra tyske Wolfsburg på angriberen Jonas Wind.
Article image
Ritzau-Scanpix
- F.C. København kan bekræfte, at der er modtaget et tilbud på Jonas Wind fra VfL Wolfsburg. Der pågår i øjeblikket forhandlinger mellem parterne, og der er ikke sikkerhed for, at en aftale vil blive indgået.


Sådan lyder den kortfattede pressemeddelelse, der lørdag eftermiddag kom op på FC Københavns hjemmeside.

Det har tidligere været rygtet, at Wolfsburg har haft Jonas Wind i kikkerten, efter den 30-årige angriber Daniel Ginczek tidligere i januarvinduet skiftede til Fortuna Düsseldorf.

Ydermere meldes førsteangriberen Wout Weghorts på vej til Burnley, der mangler en angriber, efter Chris Wood røg til Newcastle i starten af januar, og derfor står den tyske klub i en akut mangel på angribere.

PARKEN Sport & Entertainment, der ejer FC København, har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer, og det er langt fra sikkert, at de to klubber bliver enige om en aftale inden transfervinduet lukker i mandag aften.

Det er dog tidligere blevet rygtet, at Wolfsburg vil betale godt og vel 111 millioner kroner for en ny angriber


Jonas Wind står i denne sæson noteret for 27 kampe i den hvide trøje med 11 mål og seks assists til følge.

FC København har tidligere i vinduet anskaffet sig den senegalesiske angriber Khouma Babacar, der vil kunne gå direkte ind og tage over, hvis Jonas Wind bliver skudt afsted i løbet af weekenden eller mandagen.

Mere om Jonas Wind

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik