Fodbold nyheder

Journalist:
Barca og Dortmund forhandler om byttehandel

Af Daniel Fisker

Den spanske journalist Gerard Romero mener at vide, at FC Barcelona og Borussia Dortmund pønser på en byttehandel – men måske ikke den mest oplagte.
Article image
Ritzau-Scanpix
FC Barcelona har været aktive på transfermarkedet, selvom den catalanske storklub befinder sig i en penibel økonomisk situation. Ferran Torres er blevet købt i Manchester City for 410 millioner kroner, og Dani Alves har gjort comeback, mens Philippe Coutinho foreløbig har forladt Camp Nou.


Barca-ledelsen er efter sigende ivrige efter at slippe af med Ousmane Dembélé, som har ligget i svære kontraktforhandlinger med klubben. Derudover lader højrebacken Serginõ Dest ikke til at være en del af Xavis fremtidsplaner.

Noget kunne desuden tyde på, at Barca har et godt øje til to Chelsea-forsvarer – danske Andreas Christensen og højrebacken César Azpilicueta. Det er dog langtfra sikkert, at det ikke bliver aktuelt med Azpilicueta på Camp Nou.

Den spanske journalist Gerard Romero mener således at vide, at den catalanske storklub i stedet pønser på at læse to problemer på én gang – måske ved hjælp af en byttehandel. Denne byttehandel kan ende med at sende Dest til Dortmund og Thomas Meunier til Barcelona.

30-årige Meunier har tilbragt halvanden sæson i Dortmund, hvor han foreløbig har spillet 57 kampe og scoret tre mål. Det er usikkert, om det lykkes Barca at få fingrene i den belgiske højreback, men det forventes dog, at Dest senest forlader Camp Nou til sommer.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik