Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Carl-Emil Bromose

Dusan Vlahovic vil til "Den gamle dame", Dortmund er interesseret i Haaland-afløser, og Arsenal kigger på nye nye top-angribere. Her er tirsdagens internationale rygter:

Article image
Ritzau-Scanpix

Det serbiske supertalent Dusan Vlahovic har fortalt Fiorentina, at han ønsker at slutte sig til Serie A-rivalerne fra Juventus. (90 min)


Borussia Dortmund har indledt forhandlinger med Red Bull Salzburg om en mulig aftale på297 mio. kroner for den 20-årige tyske angriber Karim Adeyemi, der eventuelt kan agere afløser for Erling Haaland. (Sky Sport)

Bayern München har taget kontakt med agenten for Barcelonas Frenkie de Jong, i et forsøg på at slå Chelsea, Manchester City og Paris Saint-Germain i kampen om hans underskrift. (Marca)

Franske Nice er også klar på at hente Jesse Lingard, som også er blevet sat i forbindelse med West Ham. (Foot Mercato)

Arsenal overvejer Real Sociedads svenske angriber Alexander Isak, Lilles canadiske angriber Jonathan David, og Evertons engelske angriber Dominic Calvert-Lewin, efter at det ligner, at de misser ud på Dusan Vlahovic. (London Evening Standard)

Arsenal skal dog opfylde en frikøbsklausul på 621 mio. kroner, hvis de vil hente Alexander Isak inden næste mandags transferdeadline. (Express)


Manchester City og Liverpool har haft forhandlinger om at købe den 22-årige hollandske kantspiller Cody Gakpo fra PSV Eindhoven. (Voetbal International)

Manchester United var blandt de klubber, der scoutede colombianske Luis Diaz fra Porto i weekenden. Atletico Madrid og Borussia Dortmund holder også øje med den 25-årige kantspiller, som har scoret 14 mål i 18 Primeira Liga-kampe i denne sæson. (O Jogo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE