Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Asbjørn Steffensen

Nedenfor følger lørdagens rygter fra engelske medier.
Article image
Kylian Mbappe forhandler om en ny kontrakt i franske PSG. Den 23-årige verdensstjernes kontrakt med klubben udløber til sommer og Real Madrid er favoritter til at hente ham. (Telegraph)


Den norske angriber, Erling Håland, siger, at han nu bliver presset af sin klub, Dortmund, til at beslutte sig om sin fremtid. En række af de helt store klubber rundt om i Europa er kædet sammen med nordmanden. (Guardian)

Tottenhams manager, Antonio Conte, hvis kontrakt løber til slutningen af næste sæson, nægter give forsikringer om fremtiden og siger, han fokuserer på nutiden. (Guardian)

Den 25-årig midtbanespiller, Tanguy Ndombele, træner for sig selv i øjeblikket, og hans fremtid i Tottenham er usikker. (Football London)

Southampton har denne måned forhørt sig om Manchester Uniteds 24-årige landsholdsmålmand, Dean Henderson. (Football Insider)

Southampton håber også på at kunne gøre Armando Brojas lejeophold permanent. Den albanske angriber er udlejet fra Chelsea og på blokken hos flere klubber. (Sky Sports)


Arsenal er i gang med at forhandle om en seks måneders lejeaftale med Juventus' brasilianske midtbanespiller, 25-årige Arthur. (Telegraph)

Både Newcastle og Watford vil have fingrene i den franske Nantes-profil Ludovic Blas. (Star)

Tottenham har tilbudt Wolverhampton fire spillere i bytte for den spanske kantspiller Adama Traore. (Teamtalk)

Den brasilianske klub Palermo har tilbudt Manchester United i omegnen af 72 millioner kroner for at gøre Andreas Pereiras ophold i klubben permanent. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik