Fodbold nyheder

Endnu en Napoli-stjerne er på vej gratis til Toronto

Af Stefan Lindahl

Lorenzo Insigne skifter til sommer transferfrit til MLS-klub Toronto FC, og han kan følgeskab af offensiv-makkeren Dries Mertens.
Article image
Ritzau-Scanpix
Til sommer udløber den belgiske angriber Dries Mertens’ kontrakt med Napoli. En aftale som Napoli ifølge Football Italia ikke ønsker at forlænge. Nu nævnes Mertens som en mulighed i MLS-klubben Toronto FC.


Netop Toronto FC sikrede sig tidligere på måneden en forhåndsaftale med Napolis kaptajn Lorenzo Insigne, som skifter gratis til den amerikanske klub til sommer. Derfor kan Mertens og Insigne ende med at spille på samme hold efter sommeren, selvom det ikke bliver i Napoli.

Allerede sidste sommer var Napolis præsident Aurelio De Laurentiis klar til at sælge Mertens ifølge Il Mattino, men belgieren selv ønskede at blive i Serie A-klubben. Mertens har i sin kontrakt en option på en et-årig forlængelse, men den ønsker De Laurentiis angiveligt ikke at aktivere.

Den 34-årige belgier er ikke en Hr. Hvem-som-helst i Napoli. Mertens er med 142 mål den mest scorende Napoli-spiller nogensinde. Mertens kom til Serie A-klubben fra PSV Eindhoven i sommeren 2013 for 72,5 mio. kroner, og har spillet 379 førsteholdskampe for Serie A-klubben.

Mere om Dries Mertens

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik