Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Dar

Ramsey er dyrere end Ronaldo … pr. minut

Aaron Ramseys Juventus-tid har ikke været en udpræget succes.
Skader har altid været et problem for den walisiske midtbanespiller Aaron Ramsey. I Arsenal, så det til tider lovende ud, men for mange skader satte en stopper for den helt store forløsning hos The Gunners. I 2019 skiftede Ramsey så på en fri transfer til italienske Juventus, men også dette ophold, er blevet spoleret af adskillige skader.

70 kampe på tværs af alle turneringer, er det blevet til indtil videre, men kun tre optrædener i indeværende sæson, og dette har betydet, at Ramseys pris pr. minut i 2021 er højere end Cristiano Ronaldos pris pr. minut i Juventus i 2021 frem til sit sommerskifte til Manchester United. Ifølge Tuttosport, kostede Ronaldo 58,16 kroner pr. minut, mens Ramsey har kostet 66,39 kroner pr. minut. For at sætte tallene i perspektiv, nåede Cristiano Ronaldo at spille 11.507 minutter i 2021, mens Aaron Ramsey har spillet 840 minutter.

Aaron Ramseys agent arbejder benhårdt på, at få waliseren væk fra Juventus, da de håber på, at et skifte kan gennemføres til januar. Blandt de interesserede klubber, er Newcastle, som dog er forbeholdne overfor Ramseys store lønkrav på 52 millioner kroner om året.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER