Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kenneth Nielsen

Ude godt men hjemme bedst

Gennem tiden har Barcelonas berømte akademi, La Masia, produceret det ene talent efter det andet, og nu ser det ud til, at et af disse talenter vil tilbage.
Det sidste år har ikke været det sjoveste for det unge målmandstalent, Andre Onana, efter han rendte ind i ni måneders lang dopingkarantæne.

Hvis vi dog i første omgang skruer tiden tilbage til 2019 stod Andre Onana overfor Tottenham i en Champions League-semifinale, hvor han sammen med resten af Ajax, kun var ganske få minutter fra at spille sig i en finale imod Liverpool.

På det tidspunkt, efter semifinalen, stod diverse storklubber i kø for at hente målmandstalentet, som sammen med Matthijs de Ligt og Donny van de Beek var blandt de bærende og lysende stjerner, som sidenhen er havnet i storklubber som Juventus og Manchester United, imens Andre Onana stadig er at finde i Ajax.

Hvis vi skruer tiden frem til i dag, kan forklaringerne være mange, men dopingdommen bærer dog åbenlyst en stor forklaring på dette. Til mediet Diario Sport, fortæller Andre Onana dog, at han ikke har lagt ambitionerne på hylden, da han gerne en dag igen vil repræsentere Barcelona, ligesom han gjorde i sine ungdomsår.

- Barcelona er stadig det bedste i verden. Jeg er stadig i kontakt med Barca og har et godt forhold til dem. Det er mit hjem, jeg voksede op der. Selvfølgelig. Hvis det kan blive Barça, bliver det Barça. Hvad morgendagen bringer, ved kun Gud.

Efter Andre Onana for nyligt er kommet tilbage fra sin lange dopingkarantæne, er det blot blevet til en enkelt kamp for Ajax i Champions League, idet han har været henvist til bænken i den hjemlige liga. Han kan dog trøste sig med, at han lynhurtigt igen blevet førstevalg for Cameroun med fuld spilletid i de seneste to landskampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER