Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid er favoritter til at hente Antonio Rudiger, som er tættere på at forlade Chelsea som en fri agent i slutningen af sæsonen. Premier League-rivalerne Manchester United og Tottenham har også udtrykt interesse. (Independent)

Barcelona har kontaktet Chelsea om mulige aftaler for midtbanespilleren Hakim Ziyech og angriberen Timo Werner, - men Blues-manager Thomas Tuchel er tilbageholdende med at lade nogen af dem forlade. (Sport)

Barcelona håber, at der kan opnås et kompromis med Manchester City, så de kan købe den spanske angriber Ferran Torres for 330 millioner kroner. Da City vil have 430 millioner kroner for den 21-årige. (Mundo Deportivo)

Fenerbahce har afvist, at klubbens 23-årige ungarske midterforsvarer Attila Szalai er tæt på at komme til Chelsea. (90min)

Ajax overvejer at hente Manchester Uniteds engelske målmand Dean Henderson, på en låneaftale i januar. (Manchester Evening News)

Ajax er også interesseret i at hente den 24-årige hollandske kantspiller Steven Bergwijn fra Tottenham. (Times)

Lilles 24-årige portugisiske midtbanespiller Renato Sanches er åben for et skifte til Arsenal, men The Gunners kan få konkurrence fra AC Milan. (L’Equipe)

Atletico Madrids 22-årige portugisiske angriber Joao Felix kunne forlade La Liga-klubben til sommer. (AS)

Brighton ønsker at hente Besiktas’ canadiske angriber Cyle Larin. (Teamtalk)

Italiens boss og tidligere Manchester City-manager Roberto Mancini, som er blevet sat i forbindelse med at tage over i Manchester United, har afvist rapporter om et skifte tilbage til Premier League. (Gazetta dello sport)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik